Onze beoordelingen
9.5

Onze diensten

Over ons

In 2005 zijn Hans En Debby begonnen met Garage de Baco en hebben tot en met 2017 samen de garage gerund.

In 2017 is Jeffrey in loon dienst gekomen om vervolgens in 2019 samen met Hans verder te gaan met Garage De Baco, Debby besloot om iets anders te gaan doen.
Bij Garage De Baco, proberen wij ten alle tijden mee te denken met de klanten, wat is er direct nodig wat kan evt een paar maanden later gedaan worden om zo de kosten voor de klant te beperken.

Wanneer iets defect is proberen wij het eerst te maken als het mogelijk is, want vervangen kan iedereen.

Bij Garage de Baco, kunt u voor al u personen auto en of bedrijfswagen onderhoud en storingen bij ons terecht, groot of klein onderhoud is geen probleem, en in deze dure tijden proberen wij u te helpen, omdat Garage De Baco bij meerdere leveranciers klant is kunnen wij uit een groot assortiment kiezen qua onderdelen en ook verschillende merken wat 9 van de 10 x flink in de kosten kan schelen, en u toch het gewenste kwaliteit van ons kunt verwachten, dit is dus een Win Win situatie.

Staat u in de omgeving van Dordrecht en omstreken, met pech langs de weg, of wilt u auto in de ochtend niet starten omdat misschien de accu leeg is, ook dan kunt u Garage De Baco bellen en proberen wij u auto zo snel mogelijk op te halen, U krijgt dan ook kosteloos een vervangende auto van ons. ( enkel even aftanken bij terug brengen van de leen auto.)

Het is bij Garage De Baco ook mogelijk om tijdens de APK Keuring of een kleine reparatie even bij ons te wachtten met een kopje koffie , thee of chocolade melk.

U ziet dan ook meteen wat er evt met de auto aan de hand is.

Mocht u nu geen tijd hebben om te wachten, beschikken wij over gratis leen vervoer, zodra wij de auto en of bedrijfswagen geïnspecteerd hebben, dan zullen wij u voordat wij verder gaan EERST op de hoogte brengen, wanneer er grote reparaties nodig zijn vragen wij u om even langs te komen zo dat wij alles kunnen laten zien zodat u weet wat wij bedoelen, wanneer dit niet mogelijk is beschikken wij ook over een WHATSAPP en zullen wij u hiervan ook foto’s doorsturen zodat u alsnog een beeld krijgt van wat er aan de hand is.

Zo proberen wij zo open mogelijk tegenover u als klant te zijn.
Hans
Jeffrey
Banden actie 4 halen 3 betalen 4 halen 3 betalen