Onze beoordelingen
9.5
Afspraak maken? 078-6163879

Onze diensten

Accu

Laat regelmatig uw accu testen, voordat de auto niet meer wilt starten. Bij de oudere auto’s was het vervangen van een accu een eenvoudige klus, de boel even op spanning houden voor behouden van geheugen in radio en navigatie en sleutelen maar. Tegenwoordig is dit behoorlijk aan het veranderen en is het boordsysteem op spanning houden veel kritischer geworden. Ook een spanningspiek ontstaan bij het monteren van b.v. de plusklem kan grote schade aanbrengen aan de boord elektronica.

Het allernieuwste probleem bij het vervangen van een accu is dat bij sommige auto’s de accu “ingeleerd” moet worden in de boordcomputer, zonder speciale apparatuur is deze accu niet te vervangen. Een accu produceert bij sterk laden en ontladen knalgas (waterstof en zuurstof), een vonk kan genoeg zijn om een accu te laten ontploffen. Wees voorzichtig en ventileer goed.

Met steeds breder toegepaste hybride techniek en start-stop systemen worden er ook andere eisen aan een accu gesteld. Wij monteren altijd een voertuig specifieke accu die aan deze eisen voldoet. Tevens voeren wij de accu op een milieuvriendelijke manier af.

Afspraak maken

Banden actie 4 halen 3 betalen 4 halen 3 betalen