Afspraak maken? 078-6163879

Vredestein All season banden

All-season fabrikant van het jaar
All-season fabrikant Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild erkend vanwege zijn deskundigheid en vakkennis in all-season banden. Niet voor niets zijn ze daarom ook benoemd tot all-season fabrikant van het jaar. Vredestein produceert al meer dan 26 jaar all-season banden in verschillende soorten en maten, en biedt nu de grootste keuze aan bandenmaten voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. In 2019 heeft het merk Vredestein een belangrijke mijlpaal bereikt met de productie van 22 miljoen all-season banden.
Vredestein noemt drie belangrijke voordelen voor consumenten die kiezen voor all-season banden.

  • Optimaal gebruiksgemak
    Als bestuurder hoef je de banden niet meer tweemaal per jaar te wisselen. Omdat all-season banden het hele jaar door onder de auto blijven, ben je minder tijd kwijt aan het wisselen van banden.

  • Lagere kosten
    Een tweede voordeel is het besparen van kosten doordat er niet hoeft te worden geïnvesteerd in een extra set banden en wielen of bandenspanningssensoren.

  • Ultieme veiligheid bij verschillende temperaturen
    In veel landen met een mild klimaat, waar de temperatuur op dezelfde dag snel van -1 tot 10 graden Celsius kan gaan, zijn all-season banden de veiligste keuze.

Bij aanschaf van 4 VREDESTEIN all seasons geen balanceer kosten.