Afspraak maken? 078-6163879

Kies voor een betrouwbare autogarage Vinkenwaard

Een betrouwbare gautogarage Vinkenwaard vinden is soms best lastig. Uw auto is voor u vast en zeker onmisbaar en die wilt u laten repareren of onderhouden door een betrouwbare garage. Zo’n bedrijf is Garage De Baco in Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud aan uw auto, het maakt daarbij niet uit van welk merk of type uw auto is. Wij voeren uiteraard ook de verplichte APK voor uw auto uit. Of u nu wilt langskomen voor regulier onderhoud of omdat een reparatie nodig is, onze ervaren monteurs staan altijd voor u klaar.

Een onderhoudsbeurt laten uitvoeren

Uw auto heeft op reguliere basis kleine en grote onderhoudsbeurten nodig. Tijdens zo’n beurt worden vitale onderdelen gecontroleerd en worden kleine reparaties uitgevoerd. Op deze manier weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Zaken als olie verversen, de banden controleren en de elektrische bedrading checken zijn eg belangrijk. Door uw auto regelmatig naar onze autogarage Vinkenwaard te brengen is de kans dat u met pech langs de weg komt te staan meteen een stuk kleiner.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een winterbeurt voor uw auto

In de winter hebben auto’s het vaak net wat zwaarder. De kou doet een aanslag op vitale onderdelen en de kans dat uw auto ineens niet meer wil starten is een stuk groter. Laat uw auto daarom voordat de winter echt invalt grondig controleren. Wij monteren desgewenst ook meteen uw winterbanden. De zomerbanden kunt u voor een kleine vergoeding bij ons laten opslaan, zodat u daar zelf geen ruimte voor hoeft te zoeken in de garage of schuur.

De APK vlot en voordelig uitgevoerd

Voor een vaste prijs voeren wij de verplichte APK voor uw auto uit. Alle auto’s met een Nederlands kenteken moeten periodiek worden gecontroleerd om te voorkomen dat er grote gebreken optreden waardoor u een gevaar op de weg bent. Is uw auto weer aan de beurt voor de keuring? Maak dan direct een afspraak bij onze autogarage Vinkenwaard. Tijdens de APK wordt uw auto op alle vitale punten gecontroleerd. Kleine reparaties, zoals het vervangen van ruitenwissers of het vastzetten van een losgeraakt draadje van de elektrische bediening voeren we dan meteen ook voor u uit.

Onderhoud aan de airco van uw auto

U kunt in onze autogarage Vinkenwaard uiteraard terecht voor het onderhoud aan de airco van uw auto. Steeds meer moderne auto’s hebben airconditioning, maar deze werkt alleen als de installatie in orde is. Zo moet de vloeistof in de airco regelmatig worden gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Wij kunnen dit onderhoud aan uw auto uitvoeren.

Onderhoud aan vitale onderdelen van uw auto

Bij onze autogarage Vinkenwaard kunt u uw auto afleveren voor onderhoud en reparatie aan vitale onderdelen. Zo voeren wij reparaties uit aan het koelsysteem, de remmen, de koppeling, de versnellingsbak en het elektrische systeem van uw auto. Onze monteurs zijn allround en hebben dus kennis van zaken van vrijwel alle merken personenauto’s. Ook voor onderhoud aan uw aanhangwagen kunt u bij ons terecht.

autogarage Vinkenwaard

autogarage Vinkenwaard

Maak direct een afspraak bij de beste autogarage van Vinkenwaard

Wilt u onderhoud of een reparatie aan uw auto laten uitvoeren? Neem dan contact op met Garage de Baco in Dordrecht. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 078 – 616 38 79. U kunt direct een afspraak maken voor de APK of een grote of kleine onderhoudsbeurt.

Voor bepaalde werkzaamheden werken wij met een vast tarief zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook als uw auto moet worden gerepareerd staan onze ervaren monteurs voor u klaar. Zij gaan direct aan de slag om uw auto snel te repareren zodat u er weer veilig in kunt rijden.