Onze beoordelingen
9.5
Afspraak maken? 078-6163879

Onze diensten

Accu Papendrecht

De accu van uw auto is letterlijk van levensbelang voor uw voertuig. Als de accu leeg of defect is kunt u uw auto niet starten en zit u dus zonder vervoer. Als u het idee heeft dat de accu kuren heeft doordat starten soms moeilijk gaat, dan is het aan te raden om snel een afspraak te maken om de accu te laten controleren en indien nodig vervangen. Het probleem kan overigens ook in de dynamo zitten, dit is het apparaat in de auto dat de accu tijdens het rijden oplaadt.

Afspraak maken

In de winter wordt er een zwaarder beroep op de accu gedaan

Als het ’s winters koud is wordt er vaak een zwaardere aanslag op de accu van uw auto in Papendrecht gedaan. Soms moet u meerdere keren starten, en dit kost uiteraard stroom. Als de accu dan niet in goede conditie is kan het gebeuren dat u na een paar pogingen niet meer kunt starten en een hulpdienst moet inschakelen. Bij iedere onderhoudsbeurt of de APK wordt de accu gecontroleerd om te checken of deze voldoende stroom bevat en of de dynamo nog goed oplaadt. Als dit niet het geval is wordt dit uiteraard met u besproken zodat eventueel direct tot vervanging kan worden overgegaan.

De accu van de auto verdient alle aandacht

Hoewel u vast niet iedere dag de staat van de accu van uw auto in accu van uw auto in controleert is het zeker belangrijk om hier bij onderhoud aan de auto naar te laten kijken. Dit geldt ook voor de dynamo. Als deze niet goed werkt gaat een controlelampje branden op het dashboard. Als de accu niet wordt bijgeladen tijdens het rijden komt er gegarandeerd een moment dat u niet meer kunt starten. U kunt de accu sparen door zo min mogelijk stroom te gebruiken. Laat bijvoorbeeld nooit uw lichten branden als u ergens parkeert. Bij nieuwere auto’s gaan de lichten automatisch aan of uit op het contact, maar bij veel oudere modellen moet u de lichten zelf in- en uitschakelen.

Zeker als u grootlicht of dimlicht laat branden gaat het snel met de stroom in de accu. Al enkele uren later is er onvoldoende stroom om nog te kunnen starten.
Wilt u de Accu Papendrecht vervangen?

Laat de accu in uw auto deskundig vervangen

Voor de accu geldt dat voorkomen van problemen beter is dan deze moeten oplossen als het al te laat is. Als u merkt dat de accu kuren krijgt, maak dan direct een afspraak om deze te laten vervangen. Een nieuwe accu plaatsen is voor de monteurs van Garage De Baco in Dordrecht een klus die zo gebeurd is. De accu is gemakkelijk bereikbaar en eenvoudig te verwisselen. Vandaag de dag zijn accu’s altijd volledig gesloten. Vroeger waren accu’s soms open en voorzien van doppen waar vloeistof kon worden bijgevuld. Accuzuur is een goedje dat flinke schade kan aanrichten aan huid en kleding. Vandaar dat moderne accu’s niet meer zomaar geopend kunnen worden.

Wat gebeurt er met afgedankte accu's?

Alle afgedankte accu van uw auto moeten naar de milieustraat van de afvalverwerking worden gebracht of naar een erkend autosloopbedrijf. Hier worden deze accu’s volgens vastgestelde richtlijnen ontmanteld en vernietigd. U mag een oude accu nooit bij het restafval gooien, deze valt onder chemisch afval, net zoals batterijen en spaarlampen. Als u uw accu bij onze garage laat vervangen dan wordt uiteraard gezorgd voor verantwoorde afvoer van de defecte accu.

Wij vervangen snel en vakkundig uw accu

Moet de accu van uw auto worden vervangen? Maak dan een afspraak met Garage De Baco. U bereikt ons op werkdagen op telefoonnummer 078 – 616 38 79. Wij kunnen als er haast bij is op korte termijn de vervanging voor u regelen. Zo weet u zeker dat u altijd op de accu kunt vertrouwen. Zeker als de wintermaanden weer aanbreken is een goed werkende accu essentieel voor onbezorgd rijplezier.
Op zoek naar een betrouwbaar en vertrouwd adres om uw bandenservice uit te laten voeren? Dan bent u bij een Autobandenpartner aan het juiste adres. Waarom Autobandenpartner?
  • Autobandenpartner is de bandenexpert
  • U kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde garagist
  • Snel en veilig op weg
  • Ruim assortiment aan banden en velgen
  • Autobandenpartner heeft de tools en expertise voor al uw werkzaamheden
Autobandenpartner
Banden actie 4 halen 3 betalen 4 halen 3 betalen