Afspraak maken? 078-6163879

Debby Den Oude

Zoals alle automonteurs ben ik onderaan  begonnen als leerling monteur, via het leerlingwezen  verder doorgeleerd tot eerste monteur , apk keurmeester en nog een paar auto gerelateerde diploma’s en uiteindelijk de stap genomen om zelfstandig te gaan.

Zoals sommige van jullie misschien  weten , bestaat Garage de Baco als weer 15 jaar

Deze 15 jaar  heb ik samen met Hans en  met veel plezier  de Garage vanaf de grond  opgebouwd tot een goed lopend bedrijf met een persoonlijke tint  goede service.

Inmiddels hebben de meeste van onze klanten  al kennis gemaakt met Jeffrey die alweer een jaar in ons bedrijfje werkt , Jeffrey heeft onze garage versterkt en voorzien van nieuwe energie en modernere kennis en frisse ideeën  op het vlak van autotechniek .

Jeffrey heeft net als Hans en ik het ondernemen in het bloed zitten en het is tijd om Garage de Baco verder te laten groeien

Ik heb de afgelopen 15 jaar met heel veel plezier in de Baco gewerkt en ik ben u als klant dan ook dankbaar, want u heeft dit mede mogelijk gemaakt voor ons , ik ben blij ik zoveel vriendelijke mensen  heb mogen leren kennen, ik  vond de praatjes en koffie die ik met velen van jullie heb gedeeld gezellig en ga  mijn tijd als Baco missen nooit vergeten !!

Maar het is tijd geworden voor mij om een nieuwe uitdaging  te zoeken en het stokje over te dragen aan Jeffrey.     Hans bedankt en ik wens jullie beide heel veel plezier en geluk toe de komende jaren met het voorzetten van de  Baco .