Onze beoordelingen
9.5
Afspraak maken? 078-6163879

Onze diensten

Autogarage Alblasserdam

In 2005 zijn Hans En Debby begonnen met Garage de Baco en hebben tot en met 2017 samen de garage gerund. In 2017 is Jeffrey in loon dienst gekomen om vervolgens in 2019 samen met Hans verder te gaan met Garage De Baco, Debby besloot om iets anders te gaan doen. Bij Garage De Baco, proberen wij ten alle tijden mee te denken met de klanten, wat is er direct nodig wat kan eventueel een paar maanden later gedaan worden om zo de kosten voor de klant te beperken. Wanneer iets defect is proberen wij het eerst te maken als het mogelijk is, want vervangen kan iedereen.

Afspraak maken

Het belang van een autogarage Alblasserdam

Bij een autogarage kunt u terecht voor verschillende soorten diensten, zoals het vervangen van onderdelen, het repareren van schade of storingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud. Daarnaast kunt u er ook terecht voor APK-keuringen, waarbij de technische staat van het voertuig wordt gecontroleerd en gekeurd.

Een autogarage beschikt vaak over de juiste apparatuur en gereedschappen om auto's snel en efficiënt te repareren en onderhouden. Ook hebben zij vaak toegang tot originele onderdelen en accessoires van diverse automerken, waardoor uw auto altijd in goede handen is. Naast het onderhouden en repareren van auto's bieden sommige autogarages ook aanvullende diensten, zoals het wassen en polijsten van auto's of het opslaan van winterbanden in de zomer.

Als autobezitter is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw voertuig, om zo de veiligheid en betrouwbaarheid op de weg te garanderen. Bij een autogarage kunt u altijd rekenen op professioneel advies en deskundige service van ervaren specialisten.

Diensten bij autogarage Alblasserdam

Bij Garage de Baco, kunt u voor al u personen auto en of bedrijfswagen onderhoud en storingen bij ons terecht, groot of klein onderhoud is geen probleem, en in deze dure tijden proberen wij u te helpen, omdat Garage De Baco bij meerdere leveranciers klant is kunnen wij uit een groot assortiment kiezen qua onderdelen en ook verschillende merken wat 9 van de 10 x flink in de kosten kan schelen, en u toch het gewenste kwaliteit van ons kunt verwachten, dit is dus een Win Win situatie.

Staat u in de omgeving van Dordrecht en omstreken, met pech langs de weg, of wilt u auto in de ochtend niet starten omdat misschien de accu leeg is, ook dan kunt u Garage De Baco bellen en proberen wij u auto zo snel mogelijk op te halen, U krijgt dan ook kosteloos een vervangende auto van ons. ( enkel even aftanken bij terug brengen van de leen auto.)

Het is bij Garage De Baco ook mogelijk om tijdens de APK Keuring of een kleine reparatie even bij ons te wachtten met een kopje koffie , thee of chocolade melk. U ziet dan ook meteen wat er eventueel met de auto aan de hand is.

Mocht u nu geen tijd hebben om te wachten, beschikken wij over gratis leen vervoer, zodra wij de auto en of bedrijfswagen geïnspecteerd hebben, dan zullen wij u voordat wij verder gaan EERST op de hoogte brengen, wanneer er grote reparaties nodig zijn vragen wij u om even langs te komen zo dat wij alles kunnen laten zien zodat u weet wat wij bedoelen, wanneer dit niet mogelijk is beschikken wij ook over een WHATSAPP en zullen wij u hiervan ook foto’s doorsturen zodat u alsnog een beeld krijgt van wat er aan de hand is. Zo proberen wij zo open mogelijk tegenover u als klant te zijn.
Op zoek naar een betrouwbaar en vertrouwd adres om uw bandenservice uit te laten voeren? Dan bent u bij een Autobandenpartner aan het juiste adres. Waarom Autobandenpartner?
  • Autobandenpartner is de bandenexpert
  • U kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde garagist
  • Snel en veilig op weg
  • Ruim assortiment aan banden en velgen
  • Autobandenpartner heeft de tools en expertise voor al uw werkzaamheden
Autobandenpartner
Banden actie 4 halen 3 betalen 4 halen 3 betalen