Afspraak maken? 078-6163879

Uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht laten vervangen

Uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht laten uitlijnen of vervangen is erg belangrijk. Een goede wegligging is essentieel voor veilig en comfortabel rijden. Bovendien is het ook in Nederland al vele jaren gebruikelijk om in de winter op winterbanden te rijden. Deze zijn niet alleen veiliger als het glad is vanwege ijzel of sneeuw, maar u rijdt ook zuiniger. U kunt bij Garage De Baco terecht voor het vervangen of wisselen van uw banden, zodat u het hele jaar door zo comfortabel en zuinig mogelijk de weg op kunt.

Laat uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht regelmatig controleren

Een juiste bandenspanning is belangrijker dan u denkt. Als de staat van uw banden niet in orde is zullen ze sneller slijten. Het vervangen van een complete set banden is een flinke kostenpost. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door regelmatig de spanning van de banden te controleren. Dit kunt u zelf doen met een spanningsmeter. Maar als u dit lastig vindt dan kunt u hiervoor ook altijd bij ons langskomen. Als de bandenspanning te laag is kan dit direct worden opgelost. Let er ook op dat de bandenspanning andere waarden moet hebben als u een zware aanhanger of de caravan achter de auto heeft.

Laat uw winterbanden tijdig monteren

Als de winter in aantocht is dan is het belangrijk om uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht te laten vervangen door winterbanden. In veel landen in Europa zijn winterbanden verplicht. Zo mag u bijvoorbeeld in de winter in Duitsland niet rijden op zomerbanden. Mocht u betrokken raken bij een ongeluk of aanrijding dan bent u aansprakelijk voor de schade in het geval u geen winterbanden onder de auto heeft. Daarnaast loopt u het risico op een boete. Komt u regelmatig over de grens met uw auto? Zorg dan dat de winterbanden tijdig worden gemonteerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Topkwaliteit autobanden in Hendrik-ido-ambacht laten plaatsen

Garage De Baco levert topkwaliteit banden voor uw auto. Als u aan nieuwe banden toe bent kunnen wij u uiteraard adviseren welke banden voor uw merk en type auto de beste keuze zijn. Wij controleren de kwaliteit van uw banden altijd als u voor de APK komt, dit is een belangrijk onderdeel van deze keuring. Als er onvoldoende profiel op de banden zit mag u namelijk de weg niet meer op. Wij moeten uw auto dan afkeuren. De auto moet dan blijven staan totdat de banden zijn vervangen en uit een herkeuring blijkt dat deze in orde zijn.

Opslag van uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht

Als u in de winter op veilige winterbanden rijdt, dan wilt u deze natuurlijk veilig opslaan als de zomerbanden er weer onder gaan en andersom. Bij Garage De Baco kunt u uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht laten opslaan voor een zeer aantrekkelijk tarief. Uw banden worden voordat ze de opslag in gaan gecontroleerd op onder andere voldoende bandenspanning en profiel. Als de banden weer worden gewisseld vindt opnieuw een controle plaats voordat ze worden gemonteerd. Zo weet u altijd zeker dat u veilig rijdt en uw banden liggen droog en veilig opgeslagen. U hoeft er zelf geen ruimte voor te maken en u loopt ook geen risico op diefstal.

Autobanden in Hendrik-ido-ambacht

Autobanden in Hendrik-ido-ambacht

Laat uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht over aan de vakman

Is het voor u belangrijk dat uw auto altijd veilig is? Laat dan uw autobanden in Hendrik-ido-ambacht controleren en indien nodig vervangen door Garage De Baco. U kunt hiervoor dagelijks een afspraak maken via telefoonnummer 078 – 616 38 79. Wij staan dagelijks voor u klaar om u snel en deskundig te helpen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw autobanden, maar voor al het onderhoud aan uw auto. Uw veiligheid is onze zorg, wij zullen er alles aan doen om u met een auto in goede staat de weg op te sturen.