Onze beoordelingen
9.5
Afspraak maken? 078-6163879

Onze diensten

Apk keuring in Walburg

Is het weer tijd voor de APK keuring in Walburg? Altijd een spannende gebeurtenis, want hopelijk heeft uw auto geen gebreken die een kostbare reparatie noodzakelijk maken. Bij onze garage kunt u terecht voor de verplichte APK keuring. Wij controleren uw auto op alle voorgeschreven punten. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd zodat uw auto meteen kan worden afgemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Als er geen controle nodig is van een medewerker van de RDW kunt u uw auto snel weer ophalen. Als er controle volgt zult u wat langer geduld moeten hebben.

Afspraak maken

Ervaren keurmeesters voor de apk keuring in Walburg

De ervaren monteurs van Garage De Baco die de APK keuring in Walburg uitvoeren zijn opgeleid om deze keuring volgens de regels uit te voeren. Omdat er altijd de mogelijkheid is dat er controle komt van een medewerker van de RDW hoeft u zich geen zorgen te maken over de grondigheid waarmee de APK wordt gedaan. Het gaat immers om uw veiligheid. Ook als de auto meteen wordt afgemeld moet u er voor 100% op kunnen vertrouwen dat alles in orde is.

Grote reparaties naar aanleiding van de apk altijd in overleg

Als uw auto voor de APK keuring in Walburg bij ons wordt afgeleverd kan het natuurlijk gebeuren dat er een wat grotere reparatie nodig is. Hierover wordt altijd met u overlegd voordat deze wordt uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld afspreken dat u van tevoren gebeld wordt als de kosten boven een bepaald bedrag zullen uitkomen. Soms kan voor een reparatie gebruik worden gemaakt van gebruikte onderdelen of onderdelen van een vervangend merk. Dit scheelt vaak aanzienlijk in de kosten. Wij zullen er uiteraard altijd alles aan doen om reparaties voor u zo voordelig mogelijk uit te voeren. Houd er wel rekening mee dat als uw auto niet door de keuring komt u er niet meer mee mag rijden totdat herstel heeft plaatsgevonden waardoor uw auto alsnog wordt goedgekeurd.

Maak tijdig een afspraak voor de apk keuring in Walburg

De APK keuring in Walburg moet tijdig worden uitgevoerd. Als u dit niet op tijd doet en u wordt onderweg gecontroleerd door de politie dan levert u dit een boete op en in het ergste geval mag u niet meer verder rijden. Houd dus altijd in de gaten wanneer de keuring moet plaatsvinden. U laat de APK bij voorkeur enige weken vóór de uiterste datum uitvoeren, zodat u zeker weet dat u op tijd bent. Als u op het laatste moment belt kan het immers gebeuren dat er geen tijd is om de APK voor u uit te voeren. Als u van plan bent om uw auto te verkopen dan is het raadzaam om de APK te laten doen als deze binnenkort weer moet plaatsvinden. Een recent gekeurde auto levert bij verkoop vaak meer op dan wanneer de auto binnenkort voor de keuring naar de garage moet.

Maak snel een afspraak voor de apk keuring in Walburg

Is uw auto binnenkort weer aan de beurt voor de APK keuring in Walburg? Maak dan nu snel een afspraak bij Garage De Baco. Wij zorgen er dan voor dat de keuring op tijd plaatsvindt zodat u veilig de weg op gaat en geen problemen krijgt bij een politiecontrole. U kunt voor het maken van een afspraak bellen met telefoonnummer 078 – 616 38 79. De APK wordt altijd uitgevoerd door een hiervoor opgeleide monteur en uiteraard gebeurt deze volgens de geldende richtlijnen zoals opgegeven door de RDW. U betaalt voor de APK een vaste prijs, dit bedrag is exclusief kleine reparaties die tijdens de keuring kunnen worden uitgevoerd.
Op zoek naar een betrouwbaar en vertrouwd adres om uw bandenservice uit te laten voeren? Dan bent u bij een Autobandenpartner aan het juiste adres. Waarom Autobandenpartner?
  • Autobandenpartner is de bandenexpert
  • U kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde garagist
  • Snel en veilig op weg
  • Ruim assortiment aan banden en velgen
  • Autobandenpartner heeft de tools en expertise voor al uw werkzaamheden
Autobandenpartner
Banden actie 4 halen 3 betalen 4 halen 3 betalen